This is me!

Vauva – valloittava ja avuton, ja ennen kaikkea niin ehdoton. Vauvat ovat mitä ihastuttavimpia kuvauskohteita kun sille päälle sattuvat. Koskaan ei voi oikeastaan tietää, mitä nämä mallit juuri sillä hetkellä haluavat ja mihin he kuvattavina suostuvat. Siksi kaikenlainen lavastus tuntuu turhalta ja vähän teennäiseltä. On toki hauskojakin kuvausrekvisiittoja, mutta vauvan asetteleminen taljalle jäniksenkorvat ohimoilla ei ole mun juttu.

Mieluiten pystytän pikku studioni vauvan kotiin, hänen luonnolliseen ympäristöönsä. Välissä voi juoda vaikka pullakahvit, kun vauva uuvahtaa linssin eteen. Jatketaan sitten kun prinsessa tai prinssi taas jaksaa. Sitä paitsi nukkuva vauva on kaikista herkin ja ihanin.

Viimeisin kuvauskohteeni oli mitä mainioin pikku prinsessa Töölöstä. Kuvauksellinen, herkkä ja niin erityinen. Siitäpä seuraava kuvasarjani: This is me!

sandra-5710

This is me saying hello.

sandra-5515

This is me wearing a hat.

sandra-5597

This is me having a little bit of drool on my face.

sandra-5632-2

This is me being extremely cute.

sandra-5798

This is me being a bit annoyed with your camera!

sandra-5763

This is me and my big brother.

sandra-5916

This is me sleeping.

sandra-5937

This is me waking up in my daddy’s arms.

sandra-5886

Let me also introduce my mother who is here with my brother. Love my family!