Ihmisen kaupunki – näin minä sen näen

Ensimmäinen valokuvanäyttelyni on nyt viinilasien kilistelyn säestämänä avattu! Okei, on näyttelyssä mukana myös kahdeksan muuta upeaa kuvaajaa ja kuvasarjaa, mikä on näyttelyn ehdoton vahvuus: jokainen meistä on lähestynyt aihetta omalla, omintakeisella tavallaan. Minulle henkilökuvat ovat kaikki kaikessa, ja viiden kuvan kuvasarja kulkee nimellä Street portraits.

Kuvat on otettu kaupunkimiljöössä: Senaatintorilla, Sörnäisten rantatiellä, Herttoniemen metroasemalla sekä niin ikään Herttoniemen “raitilla” ja ulkoilumaastossa (joo, kotikulmilla). Ja ei, kuvia ei ole liimattu photarilla päällekkäin, kuten monet ovat ilmeisesti luulleet. Kuvat on otettu iltasaikaan, hämärän rajamailla, jolloin olen valaissut kuvan etualan ja kuvannut tavanomaista pidemällä valotusajalla sekä pitkällä putkella, jolloin tausta pääsee värimaailman ja terävyysalueen puolesta elämään omaa elämäänsä.

Kannattaa tulla katsomaan myös näyttelyn muut kuvat! Nämäkin näyttävät ihan erilaisilta seinälle ripustettuna. 🙂 Ihmisen kaupunki -valokuvanäyttely avoinna Kaapelitehtaalla Jukka Male -museossa (Tallberginkatu 1 B, 2 krs) 25.5. asti. Tervetuloa!

nayttely-wp-2

 

nayttely-wp-0366


nayttely-wp-3259

 

nayttely-wp-0120

 

nayttely-wp-0745