Auringonsäteitä päiväpeitteellä

Auringonsäteet tunkeutuivat tänään päiväpeitteelleni, vaikka makuusoppini on syvällä huoneen viimeisimmässä onkalossa. Sitten päiväpeitteelle kellahtivat yhtä säteilevät ilopillerit naapurista. Raaka valo yhdistettyinä rankkoihin varjoihin loi kivaa tunnelmaa – vähän meni puhkikin, vaan ei haittaa 🙂

Hyvää palmusunnuntaita!

Ai niin! Laitetaan loppuun vielä pari viikkoa takaperin kuvaamani perhepotretit samasta villikissaperheestä. Olen muuten tällä hetkellä ihastunut neliön muotoiseen kuvaan – toimii näissä hyvin! Ja mitä kuviin tulee, viimeinen kuva kuvastaa perheen arkea kuulemma parhaiten…

 

ulla ja tytot d-0899

ulla ja tytot d-0909

ulla ja tytot d-0855

Koko perheen potretit:


Perhepotretti

 

Ja vielä se paremmin totuttaa kuvaava:

Perhepotretti