Uusi alku

Aloitetaanpa tämä homma nyt alusta. Alun perin tein tämän sivuston CV:ksi, mutta jotta sivusto ei täysin unohtuisi, olen päättäyt alkaa pitää kuvablogia. Samalla vaihdan myös kielen englannista suomeen, vaikka tämä välivaihe hieman hassulta ehkä näyttääkin.

Aloitan kuvabloggauksen tämän vuoden antoisimmasta kuvaussessiosta. (Nämä kuvat ovatkin olleet tovin sivulla, jos joku tänne on vahingossa eksynyt.) Kävimme ottamassa Lotan kanssa promokuvia Porvoossa alkuvuodesta, ja aluksi samoilimme pitkin vanhan kaupungin raittia kuvitellen löytävämme sieltä autuuden, kunnes pidimme varikkopysähdyn paikallisessa kahvilassa (Lotta, mikä sen nimi oli?!), ja löysimme täydellisen kuvauspaikan kahvilan vihreästä vessasta:

Lotta and green restroom in Porvoo

Ja siitä se sitten lähti. Oli pakko löytää seuraava vessa, joka antaisi yhtä paljon, lähinnä etsimme värejä. Ja sellainen löytyikin Pacificosta, Helsingistä. Tää on ehkä mun suokkari:

Lotta at the restroom in Pacifico, Helsinki.

Eikä Siltanenkaan ollut ollenkaan paha kokemus, vaikka värimaailmaltaan hävisikin kahdelle edelliselle:

press_kuvaaja_laura_kotila_4402

Kivoista vessoista saa antaa vinkkejä, jotta saamme jatkoa kuvasarjallemme!

Lotan musaa ja muuta kivaa löytyy osoitteesta www.lottasongs.com

Lisää kuvia promokuvaussessiosta löytyy osiosta photoessays.